iee | Congrés d’homenatge a Eduard Puig Vayreda, 4 i 5 d’octubre
5272
single,single-post,postid-5272,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Congrés d’homenatge a Eduard Puig Vayreda, 4 i 5 d’octubre

Microsoft Word - circular_preliminar.docx

Congrés d’homenatge a Eduard Puig Vayreda, 4 i 5 d’octubre

Posted by President in Agenda

El congrés té per finalitat homenatjar la figura d’Eduard Puig Vayreda, que fou president de l’IEE entre els anys 1991 i 2007. L’acte se celebrarà entre els dies 4 i 5 d’octubre de 2019, i s’estructurarà en sis taules de debat entorn dels principals temes que foren d’interès i/o treball de l’homenatjat. Cadascuna de les taules estarà dirigida per un coordinador, i hi participaran 2/3 especialistes, coneixedors de la trajectòria de l’Eduard Puig. Aquestes 6 taules, d’una hora i mitja de durada, introduiran els corresponents temes en forma de conferència/ponència.

Per cadascuna de les taules s’acceptaran comunicacions externes. Les propostes s’hauran d’adreçar al correu electrònic congres@iee.cat i s’hauran de dirigir als coordinadors/es de cadascuna de les taules que figuren en el document que s’adjunta al final d’aquest text. Els resums han de constar del títol, un resum entre 800 i 1.000 caràcters (espais inclosos), l’autor, la institució a la que correspon i el correu electrònic de contacte. El termini de presentació romandrà obert fins al 31 d’agost de 2019. Els coordinadors avaluaran les propostes i s’informarà als autors de la seva acceptació abans del 20 de setembre de 2019. Les comunicacions acceptades es faran públiques a la circular del programa definitiu del congrés.

Els textos que resultin tant de les ponències com de les comunicacions acceptades es publicaran en el volum núm. 51 dels Annals, que correspondrà a l’any 2020, i s’hauran de presentar, com a data límit, el 15 de novembre de 2019, seguint les normes de publicació dels Annals: http://iee.cat/wp-content/uploads/2015/04/NORMES-definitiu.pdf. A partir d’aquesta data tots els articles seran sotmesos a avaluació per part d’especialistes responsables de l’acceptació definitiva, amb les correccions que estimin oportunes.

circular_preliminar

11 març 2019 no comments

Sorry, the comment form is closed at this time.