iee | Entrega del dossier de l’arbre genealògic de la família Benejam
4458
post-template-default,single,single-post,postid-4458,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Entrega del dossier de l’arbre genealògic de la família Benejam

Entrega del dossier de l’arbre genealògic de la família Benejam

Posted by Laia Muntaner in Agenda

El passat 5 d’octubre, la família de Josep Maria Benejam Bohigas (Figueres 28.11.1950-14.2.2015) va fer entrega del dossier que permetia posar a disposició d’investigadors i historiadors la consulta de l’arbre genealògic que aquest, va fer dels seus fills. El dossier va ser entregat a la nostra presidenta, Anna Ma Puig.

Aquest treball és fruit d’una vintena d’anys d’investigació metòdica i pautada seguint les indicacions de la Societat Catalana de Genealogia, on en Josep Maria Benejam hi va realitzar un curs el 1993. Aquest arbre genealògic s’inicia (Generació I) amb els seus fills: Lluís Benejam Vidal (Figueres 18-IV-1980) i Joan Benejam Vidal (Figueres 29-IV-1983). La informació més antiga recopilada és de la Generació XXVII (entre els segles XIII i XIV) amb Guillem Terrats de Pontós (dades de la cònjuge desconeguts) que va tenir un fill (Pere Ramon Terrats), que el 1306 era mort.

La present genealogia de la família Benejam-Vidal presenta dades de 2.205 persones (1.574 provinents de la branca Benejam i 631 provinents de Vidal). Les localitzacions (municipis/veïnats) es troben en 236 poblacions diferents. Les més abundats són (per ordre descendent): Pontós, Cassà de la Selva, Lladó, Borrassà, Vidrà, Santa Pau, Galliners, Ordis, Navata, Molló, Blanes, Castelló d’Empúries, Flaçà, Llagostera, Sant Miquel de Campmajor, Segueró, Orfes, Vilert, Bàscara, Cistella, Crespià i Colomers.

p1110822

30 Oct 2016 no comments

Sorry, the comment form is closed at this time.