iee | Homenatge a l’Eduard Puig Vayreda
4976
single,single-post,postid-4976,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Homenatge a l’Eduard Puig Vayreda

homenatge_web

Homenatge a l’Eduard Puig Vayreda

Posted by President in Agenda
foto

(foto David Borrat, Ara.cat)

Després d’una vida dedicada als altres, aquest abril ens ha deixat un empordanès singular, Eduard Puig Vayreda (Figueres, 1942-2018). Catorze entitats ens hem unit per dedicar-li un merescut homenatge. Hem triat el dissabte 30 de juny per a portar-lo a terme, en el recinte de la Canònica de Vilabertran. Oferim un concert amb música que a ell li agradava i l’acabarem amb un sopar bufet que ens permetrà fer un brindis de reconeixement amb els vins que tan estimava. Ens agradaria comptar amb la vostra presència, les places són limitades i us heu d’inscriure, fins al 20 de juny, en els llocs que indica el cartell (Presencialment a la seu de la DO Empordà. Av. Marignane, 2 de Figueres o amb un correu a homenatgepuigvayreda@gmail.com). Hi haurà un parlament únic, a càrrec del professor i periodista Jaume Guillamet.

Eduard Puig Vayreda va fer de la seva vida un maridatge d’inquietuds culturals, cíviques, polítiques i enològiques. Generós en la paraula, en l’amistat i en la docència, ara toca retornar-li allò que ens va donar amb la nostra assistència a l’homenatge.

Gràcies en nom dels organitzadors: Institut d’Estudis Empordanesos, Joventuts Musicals de Figueres, Denominació d’Origen Empordà, Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol d’Empordà, Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà, Atenea Agrupació de Cultura, Associació d’Amics de l’Institut Ramon Muntaner, Setmanari de l’Alt Empordà, Òmnium Cultural de l’Alt Empordà i La Cate-Espai Cultural de Figueres. Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Vilabertran, Celler Cooperatiu d’Espolla i Celler Pere Guardiola i la complicitat de la seva família.

 

06 juny 2018 no comments

Sorry, the comment form is closed at this time.