iee | Repensem l’Empordà, 6 d’octubre
5028
single,single-post,postid-5028,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Repensem l’Empordà, 6 d’octubre

foto

Repensem l’Empordà, 6 d’octubre

Posted by President in Agenda

La Secció d’Economia i Societat de l’Institut d’Estudis Empordanesos ha organitzat una jornada de debat que porta per títol: Repensem l’Empordà. Diagnosi i estratègies de futur. Està previst que aquesta se celebri a Figueres el dissabte 6 d’octubre, a la sala d’actes de La Cate.

L’acte respon al creixent interès de la societat civil local davant la preocupant situació que està vivint l’economia empordanesa en aquests moments, que ha fet que avui l’Empordà es trobi entre les comarques més degradades de Catalunya, malgrat el potencial que té. Així mateix, i a nivell de ciutat, i en aquest context social i econòmic, pretén incidir en la situació actual de la població de Figueres.

La jornada s’organitza en base a taules de treball sobre diversos temes, com ara el creixement de les desigualtats socials, l’educació i la formació, el mercat de treball i la cohesió social, l’ordenació i la planificació territorial, i les oportunitats. Per cadascun d’aquests temes s’ha convidat a diversos especialistes que debatran entre ells i amb el públic assistent, segons el programa que podeu descarregar aquí.

21 jul. 2018 no comments

Sorry, the comment form is closed at this time.