iee | Repensem l’Empordà, 6 d’octubre
5028
single,single-post,postid-5028,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Repensem l’Empordà, 6 d’octubre

programa

Repensem l’Empordà, 6 d’octubre

Posted by President in Agenda

La Secció d’Economia i Societat de l’Institut d’Estudis Empordanesos ha organitzat una jornada de debat que porta per títol: Repensem l’Empordà. Diagnosi i estratègies de futur.  Aquesta se celebrarà el dissabte 6 d’octubre a la sala d’actes de La Cate, de Figueres.

L’acte respon al creixent interès de la societat civil local davant la preocupant situació que està vivint l’economia empordanesa en aquests moments, que ha fet que avui l’Empordà es trobi entre les comarques més degradades de Catalunya, malgrat el potencial que té. Així mateix, i a nivell de ciutat, i en aquest context social i econòmic, pretén incidir en la situació actual de la població de Figueres.

La jornada s’organitza en base a taules de treball sobre diversos temes, com ara el creixement de les desigualtats socials, l’educació i la formació, el mercat de treball i la cohesió social, l’ordenació i la planificació territorial, i les oportunitats. Per cadascun d’aquests temes s’ha convidat a diversos especialistes que debatran entre ells i amb el públic assistent, segons el programa que podeu descarregar aquí.

Cal formalitzar la inscripció a la següent adreça: info@iee.cat

L’activitat és gratuïta.

 

grup1

Joan Armangué, Economista / Marià Lorca, President de Càritas Figueres / Moderadora: Àngels Yécora, empresària

grup2

Pere Gifre, Director de l’Institut Alexandre Deulofeu (Figueres) / Pere Condom, Director del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya / Moderadora: Montse Palma, professora de Psicologia (UdG)

grup3

Jesús Quiroga, Director del Programa Garantia Juvenil (SOC) / Martí Masferrer, Director-gerent de la Fundació Salut Empordà / Moderador: Lluís Armengol, activista social

grup4

Marta Ball·llosera, Ambientòloga / Oriol Nel·lo, Geògraf / Moderador: Javi Martin Uceda, geògraf

grup5

José Antonio Donaire, Professor de la Facultat de Turisme (UdG) / Pedro Mier, President AMETIC, Patronal de la indústria tecnològica digital / Mariona Serra, Cofundadora empresa biotecnològica / Ariadna Villegas, Directora Dinàmig, Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa / Moderador: Santi Coll, periodista i director del Setmanari de l’Alt Empordà

Josep_Playà

Josep Playà, Periodista

Miquel_Puig

Miquel Puig, Economista i escriptor, Director general del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya

21 jul. 2018 no comments

Sorry, the comment form is closed at this time.