Benvolgut/da soci/a de l’Institut d’Estudis Empordanesos, el proper dissabte 21 de gener de 2017, a les 10 h del matí en primera convocatòria i a 2/4 d’11 h en segona, a La Cate de Figueres, celebrarem l’assemblea general ordinària, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’any 2016

  1. Memòria d’activitats de 2016
  2. Aprovació, si escau, dels comptes de 2016
  3. Proposta d’activitats de 2017
  4. Aprovació, si escau, del pressupost de 2017
  5. Renovació parcial de junta dels càrrecs de vicepresident, tresorer i tres vocals, i extraordinàriament, per renúncia, del càrrec de secretari (1)
  6. Torn obert de paraules

Un cop finalitzada l’assemblea, al voltant de les 12 h, presentarem el volum núm. 47 dels Annals, de l‘any 2016, a càrrec de Pere Gifre, director de la publicació. Us recordem que, com cada any, podreu recollir el vostre exemplar així com també el d’algú que coneixeu, així evitem despeses de tramesa.

Cordialment,

Anna Maria PUIG GRIESSENBERGER

President

 

(1) En el moment de tancar la presentació de candidatures, han arribat les de Joaquim Tremoleda per a vicepresident; Laia Muntaner per a tresorer (deixa el càrrec de vocal); Marc Soler per a secretari (deixa el càrrec de vocal); i per a cobrir les vocalies (3 i les 2 vacants): Marià Baig, Oriol Casadevall, Carla Ferrerós, Clara Poch (que renova) i Mariona Seguranyes.