CONEIX L’EMPORDÀ

FOTOGRAFIA del mes de juliol de 2021

Autor: Albert Ollé Callau

Títol: Cadaqués

Sempre és gratificant trobar una perspectiva poc vista d’un dels llocs més fotografiats de l’Empordà. La foto és feta amb càmera digital dins una caixa estanca, amb cúpula de vidre i objectiu gran angular.

L’Albert Ollé, molt vinculat a la nostra associació, ens ofereix aquesta excel·lent i particular fotografia de Cadaqués. El lloc no necessita gaires presentacions. En aquesta ocasió us volem presentar el fotògraf, especialista en fotografia submarina, que ha obtingut diversos premis en aquesta categoria.

PER_CONÈIXER_MÉS

 

Amb aquesta pàgina d’inici ens proposem promocionar aquells racons patrimonials i paisatges de l’Empordà que creieu puguin ser d’interès dels visitants d’aquesta web. Estem oberts als vostres suggeriments!

Ens podeu enviar una fotografia i la informació que hi tingui a veure (enllaços, textos, webs…), sempre que no serveixen per promocionar cap empresa o negoci. No cal que sigueu fotògrafs professionals! Segur que teniu bones fotografies del nostre territori. Si hi esteu d’acord, donarem a conèixer el nom de l’autor de la imatge.

Ens podeu enviar les propostes a l’adreça de correu: info@iee.cat