FALTA AIGUA

FOTOGRAFIA del mes de juny de 2023

Autor: Àngel Reynal

Títol: Sequera. Pantà Darnius Boadella.

 

Fa uns mesos, per la diada de Sant Jordi, el fotògraf Àngel Reynal encetava una sèrie d’imatges, que publica a les seves xarxes socials, per mostrar la sequera que estem patint als embassaments de Catalunya, en especial al de Darnius Boadella. L’impacte que creen les fotos que fa, malgrat la seva bellesa en blanc i negre, és molt gran i ajuda a crear consciència sobre el problema.

Aquesta vegada sobren les paraules, i falten accions. Anem tard! No hem estat previsors, tampoc. Com diu l’Àngel, esperem que el seu treball duri poc ja que voldrà dir que la situació haurà revertit i podrem de deixar de patir, momentàniament, per l’aigua.

La imatge correspon a la zona del club nàutic del pantà, on la línia d’aigua ha reculat almenys uns 300 m d’on era.

 

Amb aquesta pàgina d’inici ens proposem promocionar aquells racons patrimonials i paisatges de l’Empordà que creieu puguin ser d’interès dels visitants d’aquesta web. Estem oberts als vostres suggeriments!

Ens podeu enviar una fotografia i la informació que hi tingui a veure (enllaços, textos, webs…), sempre que no serveixen per promocionar cap empresa o negoci. No cal que sigueu fotògrafs professionals! Segur que teniu bones fotografies del nostre territori. Si hi esteu d’acord, donarem a conèixer el nom de l’autor de la imatge.

Ens podeu enviar les propostes a l’adreça de correu: info@iee.cat