CONEIX L’EMPORDÀ

FOTOGRAFIA del mes de maig de 2021

Autor: Jesús Quiroga

Títol: Vinyes de Garbet

Amb aquesta imatge de les vinyes de Garbet, amb el cap Ras al fons, dins el terme municipal de Colera, avui explotades per Vins i Caves Peralada, retem homenatge al recentment traspassat Artur Suqué, artífex de la transformació de l’empresa després de la mort del seu sogre Miquel Mateu, l’any 1972.

Aquestes precioses vinyes, ben arrenglerades vora el mar, ens recorden el poema escrit per Josep Maria de Segarra, inspirat en els paisatges de la Costa Brava, i musicat per Lluís Llach, del que aquí reproduïm un fragment:

“Vinyes verdes vora el mar
Verdes a punta de dia
Verd suau cap al tard
Feu-nos sempre companyia
Vinyes verdes vora el mar!”

Per conèixer més

Amb la renovació d’aquesta web us proposem encetar una renovació mensual de la pagina d’inici. Volem promocionar aquells racons patrimonials i paisatges de l’Empordà que creieu puguin ser d’interès dels visitants d’aquesta web. Estem oberts als vostres suggeriments!

Ens podeu enviar una fotografia i la informació que hi tingui a veure (enllaços, textos, webs…), sempre que no serveixen per promocionar cap empresa o negoci. No cal que sigueu fotògrafs professionals! Segur que teniu bones fotografies del nostre territori. Si hi esteu d’acord, donarem a conèixer el nom de l’autor de la imatge.

Ens podeu enviar les propostes a l’adreça de correu: info@iee.cat