CEL ROGENT

FOTOGRAFIA del mes de gener de 2023

Autor: Jordi Jordà Casademont

Títol: Cel de l’Empordà

“Cel rogent, pluja o vent!” Aquesta popular sentència meteorològica, que no acostuma a fallar, declara que cel ens està avisant que vindran ruixats o ventades. Els capvespres empordanesos són sovint tenyits d’aquesta vermellosa intensitat, que fa tant goig de mirar i, també, de captar amb la càmera fotogràfica.

Aquesta foto és ben bé del darrer dia del 2022. Esperem que aquest any 2023 no ens falli la tramuntana, en la mesura justa, i que la desitjada pluja, que ens convé molt, regui la terra i faci augmentar el cabal dels rius. I que puguem aixecar tots el cap enlaire i mirar més enllà per badar, tot descansant la ment i la vista, i per deixar córrer la imaginació, que és cosa sana, també en la mesura justa!

 

Amb aquesta pàgina d’inici ens proposem promocionar aquells racons patrimonials i paisatges de l’Empordà que creieu puguin ser d’interès dels visitants d’aquesta web. Estem oberts als vostres suggeriments!

Ens podeu enviar una fotografia i la informació que hi tingui a veure (enllaços, textos, webs…), sempre que no serveixen per promocionar cap empresa o negoci. No cal que sigueu fotògrafs professionals! Segur que teniu bones fotografies del nostre territori. Si hi esteu d’acord, donarem a conèixer el nom de l’autor de la imatge.

Ens podeu enviar les propostes a l’adreça de correu: info@iee.cat