L’AIGUA. PATRIMONI
FOTOGRAFIA del mes de setembre de 2023
Autor: Anna Maria Puig Griessenberger
Títol: Dutxes de secà

L’aigua és, i cada cop ho estem veient més clar, un dels principals patrimonis de la humanitat. La situació excepcional que estem vivint ens està alertant del perill de la pèrdua d’aquest bé.  Aquest estiu hem vist com alguns municipis, com a mesura de xoc, han tancat algunes aixetes públiques, oferta que ja fa anys hauríem d’haver reformulat, fins i tot denunciat, pel mal ús que se’n ha fet.

Malgrat  aquestes accions, insuficients, sens dubte, les reserves d’aigua del pantà de la nostra comarca són escasses i no arriben a cobrir ni el 20 % de la seva capacitat. Com cada estiu, hem rebut una població que, en pobles de costa, pot arribar a multiplicar-se per 10, amb tot el que això significa en despesa d’aigua corrent, sense parlar de piscines… Si això no reverteix, com veieu el futur immediat?

 

Amb aquesta pàgina d’inici ens proposem promocionar aquells racons patrimonials i paisatges de l’Empordà que creieu puguin ser d’interès dels visitants d’aquesta web. Estem oberts als vostres suggeriments!

Ens podeu enviar una fotografia i la informació que hi tingui a veure (enllaços, textos, webs…), sempre que no serveixen per promocionar cap empresa o negoci. No cal que sigueu fotògrafs professionals! Segur que teniu bones fotografies del nostre territori. Si hi esteu d’acord, donarem a conèixer el nom de l’autor de la imatge.

Ens podeu enviar les propostes a l’adreça de correu: info@iee.cat