CONEIX L’EMPORDÀ

FOTOGRAFIA del mes de juny de 2021

Autora: Montserrat Mataró

Títol: Estany de Vilaüt

Baixant de Sant Pere de Rodes, després d’un primavera molt plujosa, com la de l’any 2018, podem arribar a veure l’estany de Vilaüt ple. Aquest és un residu de l’antic estany de Castelló, les aigües del qual varen recular de forma definitiva al segle XVIII i es va acabar de dessecar al segle XIX.

L’espai està protegit com a Reserva Natural Integral, pel seu elevat interès ecològic, i forma part del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Ara que caminem tant pel territori, els visitants hi podem trobar rètols informatius i un aguait per a contemplar ocells.

Per conèixer més

Amb la renovació d’aquesta web us proposem encetar una renovació mensual de la pagina d’inici. Volem promocionar aquells racons patrimonials i paisatges de l’Empordà que creieu puguin ser d’interès dels visitants d’aquesta web. Estem oberts als vostres suggeriments!

Ens podeu enviar una fotografia i la informació que hi tingui a veure (enllaços, textos, webs…), sempre que no serveixen per promocionar cap empresa o negoci. No cal que sigueu fotògrafs professionals! Segur que teniu bones fotografies del nostre territori. Si hi esteu d’acord, donarem a conèixer el nom de l’autor de la imatge.

Ens podeu enviar les propostes a l’adreça de correu: info@iee.cat