Lina Godoy Torrijos (Figueres, 1990)

És llicenciada en Història de l’Art (Universitat de Barcelona, 2012) i ha cursat el Màster en Cultures Medievals (Universitat de Barcelona, 2014). Ha gaudit d’una beca de col·laboració amb el Departament d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona (2013), durant la qual ha participat en els estudis del grup d’investigació EMAC Romànic i Gòtic. També ha rebut una altra beca de col·laboració amb el Vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura de la Universitat de  Barcelona (2013-2015).

Ha col·laborat en diverses publicacions, amb articles de temàtica històrica i artística, com MATEO, Pilar (coord.), La Universitat a Cervera. Commemoració del 1714 a la UB, Barcelona: Publicacions i Edicions de la Universitat de Barcelona, 2014, i en les revistes Bonart i D’Estil. En la mateixa línia, ha redactat diverses fitxes del llibre Museu Diocesà de Solsona. Catàleg d’Art Romànic i Gòtic., actualment en procés de reedició.

D’altra banda, ha dut a terme diversos projectes de divulgació de l’art contemporani,  per exemple les xerrades a l’escola d’art Art Sarrià i les visites guiades a l’Ingràvid. Festival de Cultura Contemporània de l’Empordà. Entre d’altres, ha treballat en el comissariat de l’exposició Catalunya Ciutat(s) (23 de desembre de 2014-26 d’abril de 2015. Museu Marítim de Barcelona. Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya), i actualment desenvolupa la seva activitat professional al Museu del Castell de Peralada.

Lina Godoy a punt de començar la conferència

La conferenciant, Lina Godoy, a punt de començar la conferència

Lina Godoy presentant la l'obra de la família Mas

Lina Godoy en un moment de la conferència on presentantava l’obra de la família Mas