El divendres 16 d’octubre, a l’Espai d’Art Mercè Huerta i Sala Miquel Martí i Pol de la Fundació Valvi (Girona), tindrà lloc la inauguració de l’exposició d’homenatge al recentment traspassat Josep Vallès “Entre l’Alquímia i l’Art. Una visió de la creació artística a l’època de la transició democràtica”. Per qüestió de limitació de l’aforament, l’acte es farà en dos torns, a les 7h i a les 8h de la tarda. La presentació anirà a càrrec de Mariona Seguranyes, historiadora de l’Art.

L’exposició ha estat comissariada per la mateixa Mariona Seguranyes i organitzada per la Fundació Valvi de Girona. Conté una selecció d’obres dels amics artistes de Josep Vallès que formen part de la seva pròpia col·lecció, entre els quals hi trobem Bartomeu Massot, Joan Sibecas, Antoni Tàpies, Joan Miró, Amèlia Riera, Hernández Pijuan, Joan Puig Manera, Joan Claret, Josep Guinovart, Elena Paredes, entre d’altres. I a més hi ha una selecció de tapes de vàter de la seva sui generis col·lecció.

IMPORTANT: per l’acte d’inauguració cal confirmar assistència al correu info@fundaciovalvi.cat

L’exposició es podrà veure fins el 21 de novembre de 2021.

Adreça: Gran Via Jaume I, 42 bis

Horari: de dilluns a divendres, de 2/4 de 6 a 8 del vespre, i dissabte, d’11 a 1 del migdia i de 2/4 de 6 a 8 del vespre. Festius tancat

Un moment de la inaguració de l’exposició a la Fundació Valvi de Girona, que va comptar amb la presència del vicealcade i primer tinent d’Alcaldia, Joaquim Ayats (foto Manel Casanovas)
La conductora de l’acte i directora de la sala, Maguí Noguer, en un moment de la inauguració (foto Manel Casanovas)
La comissaria de l’exposició, la Dra. Mariona Seguranyes, va fer una completa i brillant exposició sobre el contingut de les sales i el seu valor com a mostra artística d’un període històric que entra de ple en la transició democràtica (foto Manel Casanovas)
La inaguració va comptar amb la presència del president de la Fundació Valvi, el Sr. Joaquim Vidal, a qui vàrem fer entrega del llibre que ha editat l’IEE sobre Josep Vallès (foto Manel Casanovas)
Domnina Vallès, filla de Josep Vallès, va ser present en l’acte i va representar el seu pare, mort recentment (foto Manel Casanovas)