targeto

El dissabte 27 de gener, a les 12h del migda, després de la celebració de l’Assembla General de l’IEE, presentarem el volum núm. 12 de la col·lecció Monografies Empordaneses que porta per títol: La història de la fotografia a l’Empordà. La fotografia que fa història. El llibre és un recull, en format d’articles, de totes les conferències que es varen celebrar l’any 2016 en motiu del cinquè cicle organitzat per l’entitat.

Han participat en la publicació Joan Cos, Joaquim Tremoleda i l’equip d’arqueòlegs d’Empúries (Pere Castanyer i Marta Santos), Lina Godoy, Eric Forcada, Dolors Grau, Jep Martí, Jordi Casals, Josep Algans, Mariona Seguranyes i Jordi Puig. Compta amb un pròleg del periodista Josep Playà i es tanca amb el resum del debat que es va fer al final del cicle, en el que intervingueren Ramon Alberch, Eric Forcada, Francesc Guillamet i Erika Serna, moderats pel periodista Santi Coll.

Podeu adquirir el llibre al preu de 20€ a la seu de l’Institut i a les llibreries Low Cost i Edison de Figueres (preu als socis: 15 €).

 

(La hist362ria de la fotografia a l222Empord340 09.pdf)

 

Taula de presentació de la monografia. D'esquerra a dreta: Francesc Guillamet, Anna Maria Puig, Josep Playà i Mariona Seguranyes (foto Manel Casanovas)

Taula de presentació de la monografia. D’esquerra a dreta: Francesc Guillamet, Anna Maria Puig, Josep Playà i Mariona Seguranyes (foto Manel Casanovas)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bona assistència de públic a la presentació (foto Manel Casanovas)

Bona assistència de públic a la presentació (foto Manel Casanovas)