L’Institut Estudis Empordanesos, l’associació Via Pirena Alt Empordà i el Setmanari de l’Alt Empordà us conviden el proper dimart 14 d’octubre, a les 8 h del vespre, a l’espai l’espai cultural La Cate de Figueres, a la inaguració de les V JORNADES L’EMPORDÀ, EL PAISATGE COM A ACTIU ECONÒMIC. Amb la col·laboració de Dioptria, Diafragma, La Cate i Ajuntament de Figueres.

Es projectarà l’audiovisual El cel de l’Empordà de Juan Carlos Casado i es presentarà la iniciativa Turisme astronòmic, nou recurs per a l’Empordà, a càrrec del mateix Juan Carlos Casado i de Kike Herreros.

Juan Carlos Casado es dedica a la docència en els àmbits de la Informàtica Aplicada, la Imatge i Fotografia Digital, i la Astronomia. Ha fet diverses col·laboracions i treballs com a astrofotògraf, i avui coordina el portal tierrayestrellas.com, col·labora amb el projecte de telescopi robòtic TAD (Instituto de Astrofísica de Canarias, IAC) i és l’únic membre espanyol del projecte internacional TWAN (The World At Night), reconegut per la UNESCO.

Més informació

Kike Herrero és astrofotògraf amateur i llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona. Actualment està cursant un doctorat en astrofísica a l’Institut de Ciències de l’Espai (CSIC – IEEC).

Més informació