El dissabte 25 de novembre, un cop finalitzada la presentació dels Annals, tindrà lloc l’acte formal de col·laboració entre la nostra entitat, l’IEE, i el Cercle Sport Figuerenc.

Per tal de sumar esforços, ambdues entitats històriques han arribat a un acord de col·laboració i entesa, mitjançant el qual seguiran treballant per la visibilització i la dinamització dels valors socials i culturals, en l’àmbit de la ciutat de Figueres i la seva comarca, l’Alt Empordà, així com dels espais de divulgació, o qualsevol altra actuació d’interès que ambdues considerin necessari.

Aquest acord, que fou ratificat en les corresponents Assemblees Generals de Socis, ha permès que l’IEE disposi d’un espai d’oficines a la seu de l’Sport, al carrer d’en Monturiol, des d’on atendrem els socis i tothom qui estigui interessat en conèixer-nos. En breu, també s’obrirà un espai de biblioteca, de consulta a la sala.

La signatura, davant notari, es farà entre els dos presidents actuals: Pere Padrosa Pierre, per part del Cercle Sport Figuerenc, i Anna Maria Puig Griessenberger, presidenta de l’IEE.

Aquí podeu seguir l’acte, a continuació de la signatura dels Annals, gravat per Tramuntana TV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inici de la sessió de l’acte de signatura de l’acord de col·laboració de l’IEE amb el Cercle Sport Figuerenc (Foto Manel Casanovas).

La presidenta de l’IEE, Anna Maria Puig, signant l’acta de l’acord, al costat del president del Cercle Sport Figuerenc, Pere Padrosa, amb presència de l’alcalde Jordi Masquef i el notari Vicente Daudí (Foto Manel Casanovas).

Encaixada de mans entre els presidents de les dues entitats un cop signat l’acord (Foto Manel Casanovas)

Els membres de les juntes de les dues entitats presents a l’acte (Foto Manel Casanovas).