El proper 9 de juny, diumenge, està prevista una sortida cultural per a conèixer els resultats de les intervencions del projecte de recerca en arqueologia de l’IEE. La sortida, que es farà a peu, començarà a Castelló d’Empúries, on es reuniran tot els participants per a dirigir-se cap a l’ermita de Sant Joan Secloses, que és dins el terme de Vilanova de la Muga (Peralada). El recorregut, que no arriba a 2 quilòmetres, és fàcil. Només cal anar ben calçat.

A l’antiga parròquia de Sant Joan coneixerem els resultats de les excavacions fetes entre els anys 2023 i 2024, de la mà dels arqueòlegs que hi han participat. Abans, allà mateix, donarem un temps per a esmorzar, que cadascú s’haurà de portar.

Acabada la visita, es tornarà a Castelló, on els mateixos arqueòlegs ens explicaran la recerca feta a la zona a l’entorn de la Basílica de Santa Maria, que ha proporcionat resultats molt interessants.

L’activitat és gratuïta. Només cal inscriure’s a l’adreça info@iee.cat, màxim fins al dijous 6 de juny.

ATENCIÓ: el diumenge següent, el dia 16 de juny, es repetirà la visita a Sant Joan, aquest cop amb sortida des de Vilanova de la Muga. Us podeu inscriure a una o altra de les visites.