Amb motiu dels 10 anys de les jornades L’Empordà, el paisatge com a actiu econòmic, les entitats organitzadores, l’Institut d’Estudis Empordanesos, Via Pirena i el setmanari de l’Alt Empordà organitzen un seminari virtual, el dissabte 28 de novembre, a les 6 de la tarda.

La jornada s’organitzarà en dues parts. En primer lloc es presentarà la ponència Un consens per l’Empordà, a càrrec de Javi Martin Uceda, doctor en Geografia. Tot seguit diversos convidats, que han estat presents en anteriors edicions, moderats pel periodista Santi Coll, iniciaran un debat en el qual es formularan suggeriments i propostes de futur, en línia amb el que s’expressa a la ponència, “cal avançar cap a un nou relat territorial. Una nova proposta que sigui capaç de sumar idees, propostes i preocupacions del conjunt del teixit social empordanès. Cal incloure conceptes com la sostenibilitat, la resiliència o els valors. Sumar esforços significa avançar en el consens. Un Empordà de futur ha d’incloure una transformació del sistema  econòmic que avanci en un millor teixit social més just i inclusiu. Un model econòmic que pugi  resistir millor les crisi i les incerteses del futur.”

Podeu enviar les vostres idees i propostes al correu del director de les jornades, Joan Armangué, (joanarmangue@gmail.com), fins la mitjanit del dimecres 25 de novembre.

Us podeu inscriure al seminari fins el dijous 26 de novembre a les 6 h de la tarda. Els inscrits rebran l’enllaç per accedir a la retransmissió a través de la qual també es podrà accedir al debat virtual.

 
Podeu seguir les jornades al següent enllaç del canal Youtube de l’IEE:
https://youtu.be/67e2ECDTTwk