iee | Congrés d’homenatge a Eduard Puig Vayreda, 4 i 5 d’octubre
5272
single,single-post,postid-5272,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Congrés d’homenatge a Eduard Puig Vayreda, 4 i 5 d’octubre

cartellIEE

Congrés d’homenatge a Eduard Puig Vayreda, 4 i 5 d’octubre

Posted by President in Agenda

El congrés té per finalitat homenatjar la figura d’Eduard Puig Vayreda, que fou president de l’IEE entre els anys 1991 i 2007. L’acte pretén no només ser una trobada per recordar la trajectòria política i cultural, professional i associativa de l’Eduard Puig Vayreda, des de diferents camps en els quals l’homenatjat va excel·lir, sinó també esdevenir un fòrum de debat on analitzar l’actualitat i, alhora, plantejar reptes i vies de renovació futures en tot un seguit de temes que són d’important transcendència no només en l’àmbit figuerenc i empordanès, en particular, sinó també català, en general. La qualitat dels debats vindrà garantida per la gran qualificació dels participants en les 6 taules programades, tots ells, alhora, amics i coneixedors de la trajectòria de l’Eduard Puig (veure programa adjunt).

El congrés porta per títol, precisament, Des del banc del general mirant el futur, tot replicant el títol del llibre que va publicar l’Eduard Puig Vayreda l’any 2012, on es recollien articles de reflexió sobre la realitat política, social i cultural de la ciutat de Figueres, l’Empordà i Catalunya. Seguint aquesta mirada crítica de l’Eduard, el congrés vol reprendre l’observació d’aquestes mateixes realitats des del present i plantejar, alhora, propostes de transformació que permetin avançar de forma constructiva cap el futur.

És un acte lliure i obert a tot tipus de públic en el que podran participar, en forma de comunicació escrita, aquelles persones que vulguin aportar algun text sobre els temes que es tractaran en el debat. Les propostes de comunicació s’han d’enviar per correu a l’adreça congres@iee.cat. Els resums han de constar del títol, un text d’entre 800 i 1.000 caràcters (espais inclosos), l’autor, la institució a què correspon i el correu electrònic de contacte. El termini de presentació romandrà obert fins al 31 d’agost de 2019. Els coordinadors avaluaran les propostes i s’informarà els autors de l’acceptació abans del 20 de setembre de 2019.

Els textos acceptats es publicaran en el volum núm. 51 dels Annals de l’any 2020, i s’hauran de presentar, com a data límit, el 15 de novembre de 2019, seguint les normes de publicació que es poden consultar a http://iee.cat/wp-content/uploads/2015/04/NORMES-definitiu.pdf. A partir d’aquesta data tots els articles seran sotmesos a avaluació per part d’especialistes responsables de l’acceptació definitiva, amb les correccions que estimin oportunes.

Podeu descarregar el tríptic a:

TrípticEPV

 

 

TrípticEPV

TrípticEPV2

(Disseny Alex Gifreu)

11 març 2019 no comments

Sorry, the comment form is closed at this time.