El proper dissabte 25 de novembre, a les 11h del migdia, a l’Auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport Figuerenc, presentarem el darrer número dels Annals.

El volum d’enguany consta d’un total de 17 articles en què hi han participat 23 autors. Encapçala la publicació l’apartat de ciències ambientals, amb 2 treballs. A continuació hi trobem el dossier, dedicat enguany a “Els grups socials: diversitat i conflicte”, amb 5 articles. L’apartat de miscel·lània, que correspon als articles dedicats a les ciències socials, consta de 8 articles. Tanquen el volum els treballs guanyadors dels premis als treballs de recerca de batxillerat de l’any anterior, 2022, que corresponen a la XXI convocatòria del premi Albert Compte -per a treballs d’humanitats i ciències socials- i XXXII del premi Josep Maria Álvarez -per a treballs de medi ambient i natura.

Trobareu aquí, adjunta, la informació sobre l’acte, durant el qual també se signarà l’acord de col·laboració entre l’IEE i el Cercle Sport Figuerenc.

Podeu seguir la presentació dels Annals en aquesta gravació de Tramuntana TV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un moment de la presentació dels Annals a l’auditori del Centre Sport Figuerenc (Foto Manel Casanovas).

 

D’esquerra a dreta. la presidenta de l’IEE, Anna Maria Puig, l’alcalde de l’Ajuntament de Figueres i diputat de la Diputació de Girona, Jordi Masquef, i el director dels Annals, Pere Gifre (Foto Manel Casanovas).

El director dels Annals en un moment de la presentació del volum d’enguany (Foto Manel Casanovas).